Ben jij een van de duizenden geïnteresseerden of een uit de harde kern?
Maak jij deel uit de groep van duizenden geïnteresseerden die de berichten van Hubertus Denktank leest?
Of maak jij deel uit de harde kern groep van enkelen die niet zo nauw nemen met fatsoen en respect, en niet zelden verbale agressie gebruiken? Natuurlijk ben jij een van de geïnteresseerden. De harde kern heeft zichzelf gediskwalificeerd en zich achter het cordon sanitair geplaatst. Deze kunnen derhalve berichten van Hubertus Denktank überhaupt niet meer zien.

Maar bestaat er nog een manier om ook deze harde-kern-leden weer aan fatsoenstafel te krijgen? Is überhaupt wenselijk date deze nog een podia krijgen? Wij van Hubertus Denktank geloven dat iedereen een tweede kans moet krijgen. Wat moeten we dan doen om uit deze impasse te komen?

Een goed begin zou zijn dat de medewerkers en de bestuurders van onze Jagersvereniging te overtuigen dat de groepsregels en statuten nageleefd moeten worden. Duidelijk maken dat het niet neleven van deze afspraken, consequenties hebben. We moeten toch als weldenkende mensen uit kunnen komen en zorgen dat de rust weer terugkeert in de brouwerij.

Jij bent de lid, de jager, de voorjager de natuur liefhebber, jij mag het zeggen. De medewerkers worden goed betaald en het besturders hebben zelf gekozen dit te doen. Zij horen jou advies te volgen. Uiteindelijk ben jij de vereniging. Zij zijn aangenomen of gekozen om te zorgen dat zaken gebeuren zoals jij het wilt.

“Fatsoenlijke en respectvolle omgang met dier en mens” staat in weidelijkheidsregels, statuten en huishoudelijke reglementen van Jagersvereniging. De enige wat er moet gebeuren is aan deze afspraken conformeren.

We horen het graag van diegene die net als wij vinden dat de huidige situatie niet bevorderend is voor de belangen van de jagend Nederland.

Aantal geïnteresseerden die onze berichten lezen

Uitspraken van de harde kern

Maak de moeilijke keuses voordat de keuses jou maken.

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar