Bedankt KNJV bestuur voor het volgen van onze advies.
Provinciale ALV's heten voortaan Provincievergadering, zoals de statuten voorschrijven.
Wij hebben maanden geleden bij KNJV bestuur aangedrongen dat het gebruiken van de naam Algemene ledenvergadering voor provinciale vergaderingen niet correct is. Dat de besluiten die in een vergadering genomen worden die ten onrechte ALV’s genoemd worden vernietigbaar zijn. Dat een rechtspersoon geen dertien ALV's mag houden. Twaalf provinciale en een als ledenraad. Toch bleef KNJV bestuur voet bij stuk houden dat dit wel in orde was. Volgens het bestuur zou deze werkwijze door een gerenommeerd notariskantoor zijn opgezet en alles zou in orde zijn.

Toch vinden we het bijzonder dat wij moeten lezen dat de naam van provinciale ALV's aangepast in Provincievergadering. Uiteraard zijn wij tevreden dat de KNJV bestuur naar Hubertus Denktank heeft geluisterd, de vraag is echter; Als er alles in orde was en notarieel goed bevonden, waarom heeft het bestuur toch gekozen om de naam te wijzigen?

Een bedankje aan het adres van oplettende Hubertus Denktank was wel op zijn plaats geweest, maar we zullen moeten doen met het resultaat die onze inspanningen oplevert.

Graag gedaan KNJV bestuur.

Door kennisdeling kan men van elkaar leren, elkaar ondersteunen en elkaar controleren.

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar