Landelijke Fauna Beheer
informatie en communicatie platform
Blijf op de hoogte van faunabeheerontwikkelingen van alle provincies.
Wilt u op de hoogte zijn van ontwikkelingen in faunabeheer van alle afdelingen, ook van de afdelingen waar u geen onderdeel van uitmaakt? Wilt u net zoals nu netjes informatie krijgen over de ontwikkelingen in de provincie van uw standplaats maar daarnaast ook de mogelijkheid hebben om de ontwikkelingen in de andere provincies te volgen?

Dat kan misschien met een landelijk, centraal informatieplatform. Op dit moment deelt iedere faunabeheerder, zoals de WBE's en FBE's, vooral informatie via de eigen website. Op een landelijk informatieplatform kunnen alle organisaties op een centraal punt hun informatie delen. Als (bestuurder van een) WBE of FBE kunt u dan zelfstandig interessante informatie met het hele land delen. Naast KNJV afdelingen kan dit platform ook worden gebruikt door bijvoorbeeld de NOJG, KNVvN, VHR, WBEG maar uiteraard zijn ook andere natuur organisaties welkom nieuws hierop te publiceren.

Met zo'n platform heeft u de mogelijkheid om anderen makkelijk op de hoogte te brengen van ontwikkelingen en, als u wilt, zelf ook op de hoogte te zijn van verschillende ontwikkelingen binnen verschillende organisaties/onderdelen van de vereniging. Zou u als faunabeheerder, jager, voorjager, drijver of faunaliefhebber gebruik willen maken van zo'n landelijk informatieplatform? Een centraal punt waar u allerlei informatie kan delen en vinden?

Samenwerken is elkaar informeren

Jagers, boeren, grondeigenaren, belangenorganisaties

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar