Is dit een idee KNJV / NOJG?
Een laffe houding van Vrouwe Justitia. Een politiek spelletje met als inzet de aspirant jagers.
Justitie: "We gaan de onvolmaakte E-screener uitstellen voor de bestaande jagers omdat er zoveel weerstand tegen is en vanwege de grote aantallen. Maar om ons gezichtsverlies te beperken moeten wij wel een groep aan deze test onderwerpen. Laten we de nieuwe aanvragers doen. Er slagen rond 300 per jaar die kunnen we aan. Klein aantal, niet zo bekend of georganiseerd." Dat zou een gedachten van Ferd kunnen zijn.

Een laffe houding van Vrouwe Justitia. Een politiek spelletje met als inzet de aspirant jagers.

Dus aspirant jagers, vinden jullie dit oneerlijk en willen jullie dit ook bij de rechter aanvechten, verzamel je, vraag de KNJV / NOJG of het ook hier een kort geding wil aanspannen. Lukt dat niet, dan ken ik wel een goede advocaat.

Als de 900 jachtopleiding cursisten ieder een tientje betalen dan ontstaat een pot van €9000 euro. Een mooi bedrag om een advocaat opdracht te geven.

Misschien is de Stichting Jachtopleidingen Nederland bereid haar cursisten te vragen of zij hieraan mee willen werken. Het is een goede investering om €10 te betalen om te voorkomen dat €55 betaald moet worden.

Een denktank denkt vooruit

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar