"You win some and you lose some, go with the punches"

We rather go with the Nelson Mandela version "I never lose. I either win or learn"

We zijn aangenaam verrast dat tweede kamer lid van CDA Maurits Von Martels, woordvoerder landbouw, natuur, visserij, milieu, circulaire economie, vrijetijdseconomie en sport, volger geworden is van Hubertus Denktank op Twitter.

Dat een tweede kamer lid Hubertus Denktank volgd, bevestigd dat onze werk en ideen de moeite waard zijn. Uiteraard zullen wij de aanwezigheid van Hubertus Denktank, op Twitter intensiveren zodat ook andere politici ons gaan volgen. We zullen proberen hen te overtuigen dat de noodzakelijke jacht en faunabeheer veel baat heeft bij bestuurlijke innovaties. Bij een transperante samenwerking zodat iedereen in Nederland, pro of anti in kan zien dat de jager een faunabeheerder onmisbaar onderdeel zijn van een evenwichtige flora en fauna.

Over de minder aangename verrassing zullen we kort zijn. Terwijl zoveel mensen de toezichthoudende en innovatieve functie van Hubertus Denktank onderstrepen, kiest hoofd communicatie van Jagersvereniging om Hubertus Denktank op Twitter te blokkeren.

Wat is de communicatiestrategie van Jagersvereniging?

"Focus je op de groep die niet
geïnformeerd is en leg je verhaal uit"

uitspraak hoofd communicatie Jagersvereniging
Janneke Eigeman

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar