Hubertus Denktank.nl Op de eerste Google pagina met zoekresultaten als men naar "KNJV" zoekt. 

Sociale media is vluchtig. Snelle berichten die over een uur oud nieuws kan zijn. Natuurlijk is het belangrijk voor een initiatief zichtbaar te zijn op Twitter, Facebook en LinkedIn. Deze kanalen zijn echter puur als ondersteuning van de hoofd communicatie kanaal. En dat is een website.

 
Heb jij een boodschap te verkondigen dan is Google diegenen die je moet verleiden om jouw website hoog in de zoekresultaten te weergegeven. Uiteraard dit met de belangrijkste zoekwoorden. 
 
Zoek men naar "KNJV" dan komt de website van HubertusDenktank.nl op de eerste pagina van Google. Dat zijn wij heel trots op dat dit gelukt is. Dat betekent dat Google, Hubertus Denktank website interessant vindt.
 
Het duurt soms jaren voordat een website zo'n hoge ranking van Google krijgt. Nu is het een kwestie van voldoende interessante artikelen te blijven publiceren zodat Google HubertusDenktank.nl hoog blijft positioneren. 
 
Uiteraard zullen wij ook voor andere zoekwoorden optimaliseren zoals Jagersvereniging, Faunabeheer en uiteraard de beleidsmakers Hoedemaker, Urlings, Eigeman, Lodders, Oplaat Spierenburg zodat artikelen die Hubertus Denktank over deze publiceert ook hoog in de zoekresultaten komen en jaren te vinden blijven.

Heb jij een boodschap?
Zet een website op en gebruik sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en Linkedin om dit primaire kanaal te promoten

Jagen is ook investeren om daarna langdurig te kunnen oogsten.

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar