Het lijkt dat bijna alles wat niet door het bestuurders of medewerkers zelf bedacht wordt, niet goed kan zijn en weg moet.
Hubertus Denktank blijft ideeën aandragen, domeinen reserveren, websites opzetten, facebook pagina's en groepen opstarten, rechspersonen oprichten.
De nieuwe NOJG klankbordgroep, opgericht door NOJG leden, heeft bijna 600 leden. We kunnen gerust zeggen dat hier animo voor is. Maar vindt de NOJG bestuur nog steeds dat deze groep verwijdert moet worden omdat dit zonder hun toestemming opgericht zou zijn? Je moet wel van hele goede huize komen om te denken dat de bijna 600 boerenjagers zich laten commanderen.

Het lijkt dat bijna alles wat niet door het bestuurders of medewerkers zelf bedacht wordt, niet goed kan zijn en weg moet. Is dit representatief voor de Nederlandse jagersverenigingen? Is dit angst voor verandering? Misschien, maar Hubertus Denktank laat zich niet zo makkelijk aan de kant zetten. Hubertus Denktank blijft ideeën aandragen, domeinen reserveren, websites opzetten, facebook pagina's en groepen oprichten, rechspersonen oprichten.

Misschien bewijst het succes van deze groep dat ook leden goede ideeën hebben. Betekent dit dat ook de andere ideeën van de leden een kans zullen krijgen als de tegenstand van de huidige beleidsmakers en de harde kern wegvalt?

Nederlandse Jachtfederatie

als samenwerkende faunabeheerders organisatie om in Den Haag met een stem te spreken. KNJV, NOJG, VHR, edelhert, KNVvN uit een orgaan. Jachtfederatie.nl

Stichting De Nederlandse Jachtschool

om de huidige jachtopleiding in een modern jasje te steken. Deze uitbreiden met multimedia, e-learning en digitale examen. Jachtschool.nl

Nederlandse Jachthonden Vereniging

een landelijke vereniging die de specifieke belangen van de voorjager en de jachthond behartigen bij landelijke partijen zoals NOJG, KNJV, Orweja en Raad van Beheer. jachthondenvereniging.nl

De tijd zal ons leren.

Iedereen kan een goede idee hebben.
Wees bereid om ernaar te luisteren.

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar