Een ooit gewaardeerde vrijwilliger...
laat zich kritisch uit
Ga met elkaar aan tafel en praat het uit.
In de krant uitvechten levert alleen verliezers op
Een ooit gewaardeerde vrijwilliger laat zich kritisch over de instituut Jagersvereniging. Hij vraagt zich af of de huidige faunabeheer beleid nog toekomst heeft. Er worden hier pittige uitspraken gedaan maar of dit rechtvaardigt het feit dat privé belastende informatie over dit persoon in openbaarheid wordt gebracht, is maar de vraag.

Persoonlijke informatie over mogelijke onenigheid van deze jager wordt zomaar in de krant genoemd. In de besloten fora van Jagersvereniging wordt deze als een gefrustreerde ruzie zoekende jager.

Onze vraag is: wanneer en hoe een gewaardeerde vrijwilliger van Jagersvereniging zich in zoiets kon veranderen?

Helaas zijn deze op persoon gerichte acties niet op zichzelf staande. Deze vinden vaker plaats. Wij hebben als Hubertus Denktank eerder aan de bel getrokken bij het bestuur van Jagersvereniging. Laten we hopen dat het besef nog op tijd komt, dat dit niet de manier is. Dat elkaar zwart maken in de kranten en op verschillende fora's, niet in het belang van de jager is.

Ga met elkaar aan tafel en praat het uit. Zet de individuele uitdagingen opzij en handel in het belang van de jager en faunabeheer.

Samenwerken is naar elkaar luisteren

Jagers, boeren, grondeigenaren, belangenorganisaties

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar