De dialoog verhardt, de tolerantie en fatsoen zijn ver te zoeken en als de medewerkers en bestuurders ook hier een actieve rol in nemen dan hebben we een probleem.
Geestelijk gestoorde narcist sociopaat, donder op, schizofrene, gestoord, zieke geest, gestapo, triest figuur, zwarte piet, vervelende kerel, aus die anstalt, rare vent, wolf in schaapskleren, bipolaire stoornis, opruiende leugenachtige querulant, niet-goedje, vol-idioot, psychisch niet in orde, plaat voor je kop.
Deze uitspraken van de KNJV-leden zijn constructief, respectvol, en ze belemmeren niet de voortgang van de KNJV vereniging Facebook groep. Althans, dat is wat we opmaken uit het feit dat deze uitspraken tot op de dag van vandaag nog altijd zichtbaar zijn in de vereniging Facebook groep. De KNJV communicatiemedewerkers hebben deze uitspraken "actief gemodereerd" en blijkbaar goed bevonden.

Nog sterker, de meeste van deze uitspraken zijn juist gedaan als reactie op postings die sommige medewerkers en bestuurders zelf hebben geplaatst. Bovendien worden kritische berichten door dezelfde communicatiemedewerkers selectief verwijderd. Verdedigen tegen deze uitspraken is dus niet altijd mogelijk. En als deze medewerkers en bestuurders ook nog kritische leden blokkeren dan is het concept van voorzitter Urlings over open en transparante communicatie, volledig zoek. De KNJV-ledenraad noemt dit liever misbruik en manipulatie. De contouren van dit alles lijken meer op een autoritaire regiem dan op een gerespecteerde koninklijke vereniging.

De dialoog verhardt, de tolerantie en fatsoen zijn ver te zoeken en als de medewerkers en bestuurders ook hier een actieve rol in nemen dan hebben we een probleem.

Wat het wranger maakt is het feit dat de KNJV Facebook groep meer dan 3000 leden heeft en niemand van deze 3000 leden is bereid geweest hier iets van te zeggen.
Vergist u niet, het kan wel zo zijn dat de mensen die dit soort uitspraken doen hun verstand niet gebruiken, maar onze KNJV heeft ook eervolle mensen zoals advocaten, notarissen, burgemeesters en politici als leden, die toch beter zou moeten weten en deze uitspraken zouden moeten veroordelen.

Uiteenlopende meningen worden gerespecteerd. We hebben dit bij onze advocaat neergelegd om te onderzoeken of dit daadwerkelijke zo is of is hier toch sprake is van smaad en laster.

The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything ― Albert Einstein

The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything ―
Albert Einstein

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar