Mismanagement?
Bestuurlijke dwaling?
Ongehoorzaamheid?
Inkompetentie?
Of gewoon Kinderachtig?
Van drie sociale media kanalen kiest mevr. Eigeman verenigingsinformatie alleen via haar prive twitter account te publiceren. Zijn volgers belangrijker dan leden!

Woensdag 15 januari 2020 om 16:47

Jagersvereniging directeur Hoedemaker herkent en bied zijn excuses aan voor het feit dat zijn medewerkers, waaronder mevr. Eigeman, informatie gepubliceerd op kanalen die afgeschermd zijn voor de leden van jagersvereniging.

“Bij uw reactie op vraag 2 merkt u terecht op dat berichten die medewerkers van de Jagersvereniging onder hun eigen account in groepen van de Jagersvereniging plaatsen niet zichtbaar zijn voor leden die de persoonlijke accounts van die medewerkers niet meer mogen volgen. Daar waren wij ons niet voldoende van bewust. Mijn excuses als u daardoor bepaalde informatie bent misgelopen. Ik zal dit onder de aandacht van mijn medewerkers brengen en opletten dat zij hun berichten onder de beheerdersaccount van de betreffende groep plaatsen, zodat alle groepsleden de bijdrage kunnen volgen.” aldus directeur Hoedemaker

Maar dat houdt mevr. Eigeman niet tegen dit toch weer te doen. Nu op twitter.

donderdag 13 februari 2020 om 13:09

Hoofd communicatie Jagersvereniging, mevr. Eigeman publiceert op jagersvereniging.nl, de volgende artikel: Katten naar buiten: blinde vlek in toepassing internationaal natuurbeschermingsrecht

donderdag 13 februari 2020 om 14:19

Een uur een tien minuten later deelt mevr. Eigeman dit artikel alleen op haar privé Twitter account en niet zoals afgesproken op de sociale media account van de vereniging zodat alle leden kunnen lezen.

Op dit moment is duidelijk dat mevr. Eigeman als schrijver van dit artikel in haar hoedanigheid van medewerker van Jagersvereniging het bericht alleen op eigen prive Twitter account publiceert. Leden die door mevr. Eigeman geblokkeerd zijn kunnen dit artikel niet lezen.


Waarom gaat mevr. Eigeman, tegen alle afspraken in, jagersvereniging berichten onder haar eigen prive twitter account publiceren? Wetend dat leden die zij geblokkeerd heeft, deze informatie mislopen?

Om toch geen informatie mis te lopen hebben wij een nieuwe Twitter account aangemaakt. Vreemd genoeg zodra mevr. Eigeman op de hoogte is van dit account, geblokkeerd zij deze meteen.

Wij vinden de manier waarop mevr. Eigeman handelt zeer onprofessioneel misschien zelfs kinderachtig. Dit naast andere aandachtspunten die wij eerder aangekaart hebben bij het bestuur van Jagersvereniging doet ons sterk twijfelen of mevr. Eigeman nog in staat is haar functie van hoofd communicatie nog na behoren te kunnen uitvoeren.

Het is tijd om aan de noodklok of meteen aan de noodrem te trekken.


Zo sluw als een vos

Maak de moeilijke keuses voordat de keuses jou maken.

Hubertus DenkTank
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle rechten van afbeeldingen en teksten zijn voorbehouden aan hun rechtmatige eigenaar